« previous entry | next entry »
Mar. 22., 2005 | 03:05 pm
posted by: aizdoma in pajautaa

kapēc svaigi spiestai burkānu sulai pievieno eļļu??

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

Strēlniece

from: [info]str
date: Mar. 22., 2005 - 03:10 pm
#

burkānos vērtīgākais ir karotīns, kas ir eļļā šķīstošs
pievieno eļļu lai tas labāk uzsūcas

Atbildēt | Diskusija


from: [info]aizdoma
date: Mar. 22., 2005 - 03:18 pm
#

āāā, paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais


Shelly

from: [info]shelly
date: Mar. 22., 2005 - 03:11 pm
#

Manuprāt, tas tika darīts, lai panāktu labāku vitamīnu uzsūkšanos. Jo bija tādi vitamīni, kas šķīda tikai eļļā.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]aizdoma
date: Mar. 22., 2005 - 03:18 pm
#

es nekādi nevarēju pat iedomāties!!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Shelly

from: [info]shelly
date: Mar. 22., 2005 - 03:20 pm
#

Traks no tām viltībām vispār var palikt, man liekas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]aizdoma
date: Mar. 22., 2005 - 03:25 pm
#

varbut tu zini vēl kādu?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Shelly

from: [info]shelly
date: Mar. 22., 2005 - 04:01 pm
#

Zināt zinu bet neteikšu :))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]aizdoma
date: Mar. 22., 2005 - 04:29 pm
#

nu tu kļūsti klīrīga tagadiņās:)))

Atbildēt | Iepriekšējais


zhuu

from: [info]rikella
date: Mar. 22., 2005 - 09:53 pm
#

es toties zinu ka TO (burkānu sula plus eļļa) vajag dzert pirms ēšanas.

Atbildēt