flog

Okt. 19., 2007 | 11:21 am
No:: flog

nu redzi, nav tik vienkārši- es jau arī ar tādu teikumu iegāju kabinetā, ka es nemaksāšu! bet reāli tad viņi atskaita mani no skolas par nemaksāšanu ( nu skatoties nu viņu punkta, ka es neesmu izstājusies un vienkārši mācos un nemaksāju) un nodo mani tālāk tai kredītiestādei un viņi no manis piedzīšot!

absurds tajā ka es augustā taču jau visu nokārtoju! ja ir glupi darbinieki nav mana vaina! ok, ir mana vaina tajā ka līgumā patiešām ir punkts-ka jāuzraksta iesniegums lai izstātos! bet es taču biju aizgājusi un man nkādu formu neviens nedeva un nelika aizpildīt!!! galvā vējš tad bija un pati ar neizdomāju.


tagad kāds būs risinājums nezinu! saprotu jau it kā skolu jo arī viņiem jāatskaitās augstākajiem par to naudu kurai it kā vajadzēja būt bet kuras nav, bet nav arī mana problē kad es griezos pie skolā strādājošajiem un kuri pateica ka viss būs kārtībā, nodošot tālāk i novēlēja veiksmi jaunajās mācībās!

mutisks solījums neesot nekas! mhm. šitāda diršana ar pie laba gala nenovedīs!

dusma vnk jo jau šobrīd maksāju ne mazo summu par patreizējo skolu un neredzu kāpēc man būtu jāmaksā vēl par 2 mēnešiem, par skolu kuru neapmeklēju! jebkurā lekciju apmeklēju sarakstā tas ir redzams ka es neemsu apmeklējusi, tā kā zagusi skolas gudrības bezmaksas neesmu!

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: