Okt. 2., 2007 | 08:23 pm
No:: tante
paarbaudiiju.:)
paarsmejos .:))
krieviskais texc =
Способ приготовления рецепта:
Грудинку, говядину и ветчину нарежьте тонкими ломтиками.
Сало нарежьте соломкой.
Сыр нарежьте ломтиками. Репчатый лук — кольцами.
"latviskais" tulkojums tjipa..:))
Prigotovlenija receptes veids:
Krūtsgabalu, vēršgaļu un šķiņķi sagrieziet ar
tieviem riecieniem.
Taukus sagrieziet ar salmiem.
Sieru sašķēlējiet. Rāceņveidīgs loks — ar apļiem.
paarsmejos .:))
krieviskais texc =
Способ приготовления рецепта:
Грудинку, говядину и ветчину нарежьте тонкими ломтиками.
Сало нарежьте соломкой.
Сыр нарежьте ломтиками. Репчатый лук — кольцами.
"latviskais" tulkojums tjipa..:))
Prigotovlenija receptes veids:
Krūtsgabalu, vēršgaļu un šķiņķi sagrieziet ar
tieviem riecieniem.
Taukus sagrieziet ar salmiem.
Sieru sašķēlējiet. Rāceņveidīgs loks — ar apļiem.