pajautaa

« previous entry | next entry »
Sep. 7., 2007 | 09:07 pm
posted by: never_know in pajautaa

Izpalīdziet!Radošā krīze -neīstajā laika!

Rīkoju aristoreli 10.klasēm...un mana pieredze šādu pasākumu rīkošanā diezgan niecīga!

Varbūt kādi ieteikumi atrakcijām..??

Ko interesantu, kas spētu aizraut bariņu sešpadsmitgadnieku...?

Ko interesantu, saistībā ar uzņemšanu jaunā skolā..??

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

from: [info]ellaa_ellaa
date: Sep. 8., 2007 - 01:02 am
#

vajag katrai klasei dot uzdevumu kaut kā tematiski saģērbties, jo trakāka tēma, jo labāk. var uzdot kādu mājasdarbu. Svarīgi ir izvēlēties kādu foršu vietu pasākuma norisei- tas var būt pagrabs, bēņiņi, līdz nepazīšanai pārvērstas skolas telpas utt. Forši ir arī daļu vai visu pasākumu organizēt ārā, tad ir iespējamas visādas jautrās stafetes, kokos kāpšanas.
Ja skolēni un skoltāji tiek iepriekš informēti, ka pasākums noritēs ārā un aktīvā un sportiskā garā, tad var likt silti un piemēroti saģērbties.
Vēlams izmatot kkādus dabiskos netīrumus un preteklības, jo tās ir iespējams izmazgārt, ašķirībā no nagulakām, krāsām utt.
Ja netīrībām ir pateikts stingrs "nē", var rīkot skaistumkopšanas kabinetu (sejas maskas pret pieres grumbām no čaklas mācīšanās utt.), ķermeņa apgleznošanas vorkšopu vai sacensības.
Katram jaunietim pēc pārbaudījuma izturēšanas var uzspiest kādu zīmogu uz vaiga , vienalga, vai Lācīti, vai no grāmatvedības nospertu zīmogu.
Man pašai patiktu lēkāšana pa batutu (piemēram, ar uzdevumu noķert kko utt.) un sacensības lēkšanā ar maisiem. Forši ir arī kopīgi kko apgleznot, appūst ar krāsu baloniņiem, iepriekš sagatavotiem trafaretiem utt.
Noslēgumā, protams, vajadzīga sumināšana, torte un disene.

Atbildēt