Sep. 7., 2007 | 09:16 pm
No:: sii

iesaku interesēties pie tiem, kas jau neklātienē studē vai ir pabeiguši to studiju programmu, kas Tevi interesē, jo pieņemu, ka matemātikas studēšana neklātienē bišku atšķiras no tādām studijām, kur tikai jālasa "ūdensgabali" un jāpadomā.


man svarīgi bija:
1) cik smalks ir pasniedzēja izsniegtais lekciju kursa plāns/programma - lai būtu skaidrs, cik sīki kuras lietas jāpārzina un kam jāpievērš vairāk uzmanības.
2) cik pieejama ir mācību literatūra/citi materiāli, jo no zila gaisa tak nemācīsies. un man, piemēram, mācību procesā nekādi nepalīdzēja fakts, ka pasniedzēja ieteiktā grāmata, izrādās, brīvi bija pieejama tikai lasītavā. šeit ir variants: ja programma un prasības ir identiskas, draudzēties ar čaklākajiem dienas nodaļas studentiem un no viņiem saņemt labu labos lekciju pierakstus - vismaz būs skaidrs, uz ko tēmē pasniedzēji.

a tas, vai var kaut ko arī iemācīties, ir atkarīgs tikai un vienīgi no paša, ja vien ir luste lasīt, apzināt visādus info avotus, interesēties, burties cauri visādu materiālu kaudzēm utt. - un tam visam piespiest sevi regulāri atrast laiku, jo tā, kad nav jāiet uz lekcijām, tas ir viens īss mirklis starp septembra sākumu un janvāra sesijas laiku.. diemžēl.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: