pajautaa

mobilo telefonu speciālās fīčas

« previous entry | next entry »
Jul. 12., 2007 | 11:56 pm
posted by: skuka in pajautaa

Vai ir tādi mobilie telefoni, kuriem, piemēram, var ieslēgt režīmu "klusums" uz noteiktu laiku? Teiksim, tu ej gulēt un atstāj ar skaņu, jo baidies, ka mammītei naktī var slikti palikt. Bet iestādi tā, lai 9-os no rīta ieslēdzas klusums, jo negribi, ka tevi kāds "darba zvans" pamodina. vai atkal - ej uz kino un ieslēdz "klusums" uz 2 stundām. Tad nesanāk tā, ka pēc tam aizmirst uzlikt atpakaļ uz skaņu.
Un vēl īsziņu sūtīšana. Tu, piemēram, vēlu naktī atceries, ka rīt no rīta kādam īsziņa jānosūta. Bet tev negribas agri celties. Tu uzraksti īsziņu un komandu: nosūtīt plkst. 8.15. Ir kaut kas tāds?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

skuka

from: [info]skuka
date: Jul. 13., 2007 - 08:44 am
#

man pašai ir ļoti labas attiecības ar vienu mob. tel. vairumtirgotāju - ja kas, viņiem arī jautāšu. vienkārši gribas jau pirms tam savākt atsauksmes - ja kāds ko zina, tad, piemēram, varbūt tam telefonam ir kādi citi trūkumi, kas jāņem vērā. Jāpiebilst, ka milzums no visām funkcijām, kas sabāztas telefonos, man ir pilnīgi liekas un var tajā yelefonā nebūt. Lai tik labi strādā, ir manis nosauktās funkcijas un ilgi turas baterija.

Atbildēt | Iepriekšējais