pajautaa

"alandu salas

« previous entry | next entry »
Jul. 8., 2007 | 05:38 pm
posted by: lordramex in pajautaa

tāks jautājums tiem kas ceļo
vai kads no cibinjiem ir bijis makšķērēt uz ālandu salām?

interesē ka esat organizējushi to lietu - visu taisiija kads tuurisma kantoris, pashi mekleejaat, koleegas/[pasiznjas/radi bij bijushi un apstastija kas un kaa?


PS briest doma ka vajadzetu taka ko tādu izveikt bet īsti nezinu no kura gala sākt... tb protams pirmais gals jau ir iekustināts info ievākšana no visām iespējamām vietām :0

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {1}

from: [info]scoux
date: Jul. 8., 2007 - 05:53 pm
#

pagājušo vasar ap šādu laiku.
biļetes turp un atpakaļ, kā arī vietu, kur dzīvot, tika iegādātas caur kaut kādu mistisku tūrisma firmu. maršruts uz turieni bija tallina->helsinki ar prāmi, tad ar mašīnu līdz Turku un no turienes ar prāmi uz marjienhammu. ja vēlies copēt, tad jau laicīgi piesaki atļauju, jo tur ir ap 50 administratīvu iedalijumu tieši priekš makšķerēšanas, tā kā tev jau skaidri ir jāzin, kur dzīvosi un kur makšķerēsi. mēs smagi iekritām ar vietas izvēli, jo bijām prom no labākajām copes vietām. ja ir iespēja, tad ņem kaut kur arhipelāgā, jo tur esot ideālas līdaku vietas. Ja gribi lašus paķerstīt, tad nekas jēdzīgs tev nesanāks, ja vien nenoīrēsi kuteri ar visu instruktoru, kas tur diezgan sālīti maksā. parastās laivas tur mierīgi visos kempingos var noīrēt. ja nemaldos, tad mums sanāca kaut kur 40 eur uz 5 dienām + cik tu pats notērē benzīnu. bet par to vari neuztraukties, ja vien netaisies gasēt apkārt :)
atpakaļ iet prāmis stockholm - marienhamm - tallinn, tā kā atpakaļ tikt ir vēl vienkāršāk. Ja grasies lidot ar lidmašīnu, tad tas joks no rīgas izmaksās ap 450 ls. :)

Atbildēt