pajautaa

« previous entry | next entry »
Jul. 5., 2007 | 03:04 pm
posted by: liene in pajautaa

kādus ātri un vienkārši pagatavojamus ēdienus/uzkodas jūs ieteiktu nelielam dzimšanas dienas tusiņam?


nu, tā, lai piestāv pie vīna un ir tā jauki :))

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {45}

tante

from: [info]tante
date: Jul. 5., 2007 - 03:10 pm
#

pashaj sataisiit ir laikietilpiigi..:)
stundas laikaa vari dariit shitaa - pajem garo gurkji un uzmaniigi izgreb jamam viduci, ta alaj paliek caurule - vari pirms grebshanas sagriezt 5-6 cm lielos gabalos.. izgrebto viduci sablenderee ar beizpienu, olu dzeltenumu, zaljumiem un piliti kreejuma kopaa, masu stingri pildi tamjaa gurkjii, peec tam gurkji sagriez 1 cm biezaas ripaas...
iepeerc plaani sagrieztu shkjinjkji, mocarella jebshu kaadu citu miixto sieru, kjirshtomaatus, garneles.. sieru sablenderee ar zaljumiem, biku tomaatiem un biku garneleem.. shkjinjkja shljeeles nozied ar shamo blendermasu, ieliec iekshaa garneles striipaa, satin pacieshu veltniti, kuru parsien ar zaljo locinju...
iisos gurkjus paargriez uz puseem, izgreb viduci, sablenderee viduci ar zhaavetu vistu, zaljumiem, druksu majoneezi un pildi to masu a rkalnu izgrebtajaas gurkju laivaas..
plus vele pilditi tomaati.. plus veel maizes volovaani ar vissko sapilditi - maizes volovaans ir pabiezas bagetes shkjeels, kuraas miixtums daljeeji izjemc, ta alai paliek grozinjsh tjipa un tur tad vissko pilda.:)

pietix pagaidaam?.:))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Liene

from: [info]liene
date: Jul. 5., 2007 - 03:14 pm
#

es nevaru vairāk darbā nosēdēt un gribu iet mājās blenderēt!!!!!!!

Atbildēt | Iepriekšējais


Liene

from: [info]liene
date: Jul. 6., 2007 - 03:17 pm
#

paldies par ieteikumu, sanāca perfekti, tikai nākamreiz izdomāšu, ko pielikt klāt, lai masa mazliet biezāka sanāk - mazliet šmucīgs pasākums bija, bet viesi sajūsmā :)))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Jul. 7., 2007 - 09:02 am
#

man priex, ka sanaaca.:)
taa ir - uz shadaam lietaam vaik uztrenneeties, pieshaut roku uz sakariigu pildijuma konsistenci, taapeec vienmeer ruupigi jaaizveelaas biezpieni un pareejaas sastavdaljas.:) jebkuru pildijumu vienmeer var varieet un sacietinaat ar vaaritu olu dzeltenumu, ar nedaudz mannaa putraimiem (izmirxtot jamie piebriest, bet ja nav par daudz pielikti garshu neietekmee), ar zhelatinu glau galaa -bet zhelatiins prasa laiku sareceeshanaj...:))
biezpiena vietaa biezhi vien var izmantot maigas garshas sieru.:)

Atbildēt | Iepriekšējais