Es esmu plēsoņa, so esmu ēdusi vis-kaut-ko. Arī zandartiņu un pašas nomakšķerētu rozā forelīti - tādu pašu svaigu, tikai sapiparotu, sasālītu un citrona sulā pāris stundas noturētu.. Vot tur toč visas sarkanās gaļas liekas brutāla padarīšana garšas kārpiņām! :)
ujh, esu ēdis TIKKO nomakšķerētu forelīti uz maizes, vēl nervi raustījās uz taas maizītes:> virsē saber sāls/cukurs/citronskābe/pipari/laurlapas maisījumu un ieGshā! njamm.
mhm, ņammma. lai gan ar tām zivīm ir traki. neatceros, kuru tieši mēs gribējām eļļā cept, bet nu pat izķidāta un bez galvas, tā zivs un pannas sāka spārdīties. ak dies, kā es pārbijos! :DDDD
from: goddes
date: Maijs. 10., 2007 - 01:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: esinja
date: Maijs. 10., 2007 - 01:47 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goddes
date: Maijs. 10., 2007 - 01:55 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: esinja
date: Maijs. 10., 2007 - 02:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goddes
date: Maijs. 10., 2007 - 02:04 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: esinja
date: Maijs. 10., 2007 - 02:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais