pajautaa

« previous entry | next entry »
Maijs. 8., 2007 | 12:10 am
music: Sync24 - Source
posted by: the_bullet in pajautaa

Labvakar!

Biju kaut kur lasījusi, ka velosipēdi ar amortizatoriem priekšā nav īsti labi. Vai tas tā ir? Viņiem tā kā ātri rodas tehniskas problēmas?
Es skatos uz šo un uz šo riteni.


Paldies!
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

unima

from: [info]unima
date: Maijs. 8., 2007 - 10:21 am
#

pilniigs OFFT!
vakardien iepirku sev jaunu richaagu :) nu luuk kad veel mekleejos, runaaju ar manupraat zinoshu paardeveeju un vinjsh man pastaastiija interesantu lietu. tjipa eiropas plakanaakajaa zemee, tobish Latvijaa, paarsvaraa cilveeki peerk kalnu divritenjus. un kas interesanti vairaakums ar vinjiem brauc izkljuchiteljno pa asvaltu ... nu luuk. shii manupraat zinoshaa paardeveeja ietekmee es sev nopirku kaartiigu ielas/pilseetas velosipeedu.
shitaadu: http://www.fahrrad.de/images/7_Speed_gent_240x180.JPG un esmu ljoooti apmierinaats ar vinju. tas ka vinjsh ir ielas nebuut nenoziimee ka ar vinju nevar braukt pa mezhu. protams ka jaunieshiem piemeerotaaki kalnu divritenji - izturiigaaki un taa, bet es sheit veeleejos tikai pieveerst Juusu uzmaniibu shiem, manupraat nepelniiti , ignoreetajiem pilseetas divritenjiem. un es zinu ko runaaju, jo pirms shii man gadus 3-4 bijushi divi kalnieshi. :)
nu tas taa, sarunas uztureeshanai. luudzu neuztvert personiski! :)

Atbildēt