pajautaa

VISA karte

« previous entry | next entry »
Apr. 11., 2007 | 07:34 pm
posted by: lennay in pajautaa

jautaajums banku speciem:

cik ilgaa laikaa informaacija par konta staavokli nonaak..hmm..nezinu, kaa lai to noformulee..VISA Classic chipkartee? cik ilgaa laikaa peec naudas ieskaitiishanas kontaa taa kljuust briivi pieejama/iznjemama no bankomaata dajebkur pasaulee?
situaacija sekojosha: internetbanka (hanzene shajaa gadiijumaa) uzraada, ka nauda kontaa ir, bet, meegjinot njaudinju iznjemt no bankomaata, tas pazinjo, ka njaudinjas njau. varbuut ir kaads noteikts/nenoteikts laika periods, kura laikaa karte, visi tie kantori un bankomaats apjeedz konta staavokli?

paldies avansaa.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

Kārlis

from: [info]kpv
date: Apr. 12., 2007 - 04:11 pm
#

Nekāda laika perioda nav. Pārbaudīt vai ir problēmas ar maksājumu karti var gaužām vienkārši - pamēģini veikalā kautko iegādāties, ja arīdzan tad met atpakaļ ar paziņojumu "ka nav naudas", tad problēma ir tajā galā - resp. neakceptē to karti, kas ir visai dīvaini, jo VISA arīdzan Āfrikā ir Visa. Ja mēs runājam par klasisko KREDĪTKARTI, nevis DEBETKARTI/.
Man līdzīgi bija ar Parexa emitēto MASTER kreģitku Krievijā - neudu atteica, bet norēķināties varēja. Problēma -> turienes bankas sistēmā ar keša izsniegšanu.... lai gan neticās.

Atbildēt