endrju

Mar. 9., 2007 | 03:45 pm
No:: endrju

Pirmkārt paldies par kādu aktivitāti.

Par tabletiem esmu lasījis, ka no visiem anti-RSI rīkiem tie nav tie efektīvākie, jo tomēr, lai ar to darbotos roka ir jātur, nevis jāatslābina, kas ar laiku nogurst (iedomājies un salīdzini to ar, piemēram, kāju peli).

Par Wacom zinu un noteikti kādu dienu iegādāšos, bet ne RSI dēļ, vairāk gan tieši zīmēšanas (~ pabeidzu mākslas skolu) un lenķu, spiediena spēka līmeņa dēļ. Vienīgais, kas ir mazliet bēdīgi - cenas. "Krutākie" varianti maksā diezgan spēcīgi, bet "lētos galos" sirdsapziņa neļauj pirkt, tādi atstājot mani vispār bez tableta.

Esmu redzējis GNT un Interneta veikalos kaut kādus 30-60Ls variantīgos tabletus un ka tik ne tos pašus Trust. It kā jau ar citiem Trust produktiem man problēmas nav bijušas, bet, ja tajā pašā laikā redzu, ka ir tableti, kas maksā ~1000 zaļos papīrīšus, liekas, ka pērkot konkrēto Trust produktu es pērku "malku". Bet tas visticamāk, ka ir psiholoģisks faktors, jo tādam iesācējam noteikti Trust tablets tāpat būtu laba spēļmantiņa kādam laikam. Starp citu, vai pats esi viņu mēģinājis vai dzirdējis kādas atsauksmes?

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: