endrju

RSI (Repetitive strain injury) & ergonomic keyboard/mouse

Mar. 9., 2007 | 07:57 am
No:: endrju

Šis gan būs long shot, jo diez vai kāds atsauksies, bet tomēr:

Vai gadījumā kāds no cibiņiem nesirgt ar RSI (Repetitive strain injury, vai arī, kā latviski dzirdēts - "patstāvīga/atkārtota sasprindzinājuma trauma") vai līdzīgām nedienām?

Būtu labi, ja Jūs varētu padalīties paša pieredzē par Jūsu datora klaviatūru un peļu izvēli. Pieņemu, ka Latvijā varbūt neatradīsies kāds DataHand, SmartNav vai MouseTrak īpašnieks, bet, lai vai kā, katram ir sava pieredze, savs stāsts un varbūt tomēr arī atrodas kāds no iepriekšminēto vai līdzīgu aparatūru īpašniekiem. Ceru sagaidīt atsauksmes par jebkādiem tāda tipa produktiem, vienalga, tas ir trackball risinājums, pele, ko kontrolē ar kājām, vai kas vēl orģinālāks, piemēram, jau gatavs datorkrēsls aprīkots ar speciālu aparatūru.

Pastāstiet par produktiem, ko esat izmēģinājuši - plusus, mīnusus, vērtējumu. Gan jau ka ne visi ar pirmo reizi iegādājās to labāko produktu un būs, ko teikt arī par tiem, kurus vairs nelieto.


P.S. Cilvēki, kas pievērsuši lielu uzmanību ergonomikai savu peļu un klaviatūru iegādē arī var padalīties ar saturīgiem stāstiem, lai viss vienā vietā.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: