morraa

Mar. 4., 2007 | 09:41 am
No:: morraa

Par pasniegšanu:
ir labs tonis pasniegt jebkādus sušī uz griežamā dēļa, jeb uz kantaina gandrīz plakana trauka.
Uz tā paša dēļa liek nedaudz vasabī, marinētu ingveru, ja ir vairāki susī veidi it īpaši. Klāt ir nepieciešams individuāls trauciņš sojas mērcei, kur liek vasabī no lielā trauka un samaisa. Ingveru varētu ēst pēc katra susī veida, bet nu daudziem viņš negaršo.
Ēdot nav smuki ņemt rokās to dēli, uz kura guļ susī, bet ir tīri normāli ņemt rokā trauciņu ar mērci.
Ēdot nigirī susī itkā skaitoties smuki noņemt zivi nost, iemērcēt to mērcē, apēst un tad ēs rīsus, kas paliek.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: