morraa

Mar. 4., 2007 | 09:33 am
No:: morraa

Vēl viena recepte - visi komponenti tie paši, tikai rīsus ir jāuzklāj uz resna celofāna gabala (var lietot arī plānāku, bet apakšā noteikti jāliek bambusa paklājiņum ar ko sarullēt), kuram virsū jāliek norī un malā pildījumu. Pirms liek rīsus uz celofāna, uz celofāna var izkaisīt sezama sēkliņas, jūrasežu ikrus, etc... kas prātā ienāk.
No viltībām, ja tās tā var nosaukt:
rīsiem, kad liec tos makos iekšā jābūt sausiem (ne pārāk mitriem) un karstiem.
nazis jābūt ļoti ass un sauss. Kad griez, var noslaucīt nazi pēc katra grieziena, ja rīsi līp klāt.
etiķi ar cukuru nevajag pārdozēt, bet nevajag arī pa maz
sāli nav jālieto vispār kā tādu, nepieciešamo sāļumu dos sojas mērce ar vasabī, arī vārot rīsus, tie nav jāsāla
vārot rīsus, labāk ieliet pēc iespējas vairāk ūdens, tad rīsi sanāk smukāki
ja gatavo vasabī no pulvera, var lietot siltu ūdeni, tad sanāk asāk un gardāk

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
    
Ziņa: