sb

Mar. 3., 2007 | 01:04 am
No:: sb

vajag sušī rīsus kuri ir jāizvāra un jāaplaista ar rīsu etiķi
vajag to tur caur kuru uztin un Yaki Nori lapas
un tad attiecīgi jāizvēlas vai vēlies taisīt tādu sušī kur viss pildījums iekšpusē, jeb rīsi no ārpuses.

galvenais ir pareizi satīti ;)

filadelfija maki

filadelfijas siersi + lasis + gurķis - rīsi no ārpuses

sake maki

avokado + lasis - rīsi iekšpusē sušī loka 3stūra formā

maguar maki

gurķis + tuncis - rīsi iekšpusē

jasai maki

paprika + avokado + gurķis - salātlapas galos un rīsi no ārpuses

tori maki

vistas fileja + paprika - rīsi no iekšpuses 3 gabali ar spiciem galiņiem

kalifornija maki

avokado + krabju nūjiņas + garneles + gurķis - no ārpuses apkaisa ar ikriem un rīsi no ārpuses


pie sušī dod klāt wasabi, kas ir kautkas līdzīgs mārutkiem kuru pagatavo no wasabi pulvera atšķaidot 1/2 uz 1/2 ar ūdeni

un ingveru

pie visiem sušī kuri satur kautkādus zivjveidīgus izstrādājumus piegriež citronu klāt..

un

vēl vajag sojas mērci, kuru iesaku nepirkt defulto, jo tās ir sāļas, ja vien tev negaršo sāļi sušī


ak jā.. sušī pasniedz uz kantainiem šķīvjiem..

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: