pajautaa

ziemas ekipējums/apģērbs

« previous entry | next entry »
Jan. 31., 2007 | 12:05 pm
mood: ziemīgs ziemīgs
music: Smash Mouth - Sister Psychic
posted by: duuduupiipii in pajautaa

kā atšķiras slēpotāja un snowera apģērbs? vai ir tik būtiski neprofesionālim pirkt snowera apģērbu, ja viņš grasās snowot, proti, varbūt tik pat labi var pirkt slēpotāja bikses un snowera jaku vai otrādi? kur var pa lēto nopirkt apģērbus, nu teiksim zem 100Ls (zem es domāju ap 80 Ls kopā par jaku un biksēm)?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

osinsh

from: [info]osinsh
date: Jan. 31., 2007 - 12:14 pm
#

Jakas ir jakas - tas po. Bet bikses gan pērc snova. Vieglāk būs, ērtāk.

Atbildēt


from: [info]sabela
date: Jan. 31., 2007 - 12:27 pm
#

runājot par lētāk - martas centrā ir sporta preču veiklas, kas specializējas tenisa preču tirdzniecībā :), bet viņiem ir ne pārāk liels piedāvājums par saprātīgām cenām firmas Highroad ziemas drāniņas. Pašai ir, kalpo ļoti labi, tikai bikses jāņem ar 3000 mitrumizturību, lai dibens snovojot paliek sauss.

Atbildēt | Diskusija


Dachy

from: [info]duuduupiipii
date: Jan. 31., 2007 - 12:42 pm
#

hmm, a kur ir martas centrs?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]sabela
date: Jan. 31., 2007 - 12:45 pm
#

pa diognāli pretī pār krustojumu Kr. Barona un laikam Ģertrūdes ielu krustojumā esošajam Barona centram. Fui, cik nejēdzīgi sanaca :/

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]tviglis
date: Jan. 31., 2007 - 12:48 pm
#

Slēpotājiem ir pieguļošāks un mēdz spiest uz kombinzoniem. Snoveriem mēdz būt platākas bikses utml, bet tas ir stiepjams jēdziens, biksēm var būt papildus uzšuves uz dibena un ceļiem.
īstenībā pofig snoveru vai slēpotāju, iesācējam galvenais nopirkt normālas bikses, kas nelaiž cauri ūdeni un vēju, jaku var arī parastu, galvenais, lai ērti.

Atbildēt


niki

from: [info]nickx
date: Jan. 31., 2007 - 02:37 pm
#

snoweriem vajag brīvāku apģērbu, jo kustēšanās ir savādāka. sevišķi iesācējam nāksies pamatīgi vicināties ar rokām un tad ja mugurā ir mazliet shaurākā slēpotāju jaka, nav tik ērti. Otra lieta ir, ka snoweru apģērbam ir vairāk tādas fīčas kā lai noslēpjas no sniega sabiršanas aiz biksēm un citās vietās. Tapēc arī pārsvarā cimdi ir gari.
vislētāko apģērbu un ne tikai var meklēt www.sniegaklubs.lv forumā, manuprāt labākā vieta, lai iepirktu staffu, pat ne tikai lietotu.

Atbildēt


niki

from: [info]nickx
date: Jan. 31., 2007 - 02:51 pm
#

bet nu vispār jau esot iesācējam tas viss nav tik ļoti būtiski. svarīgākais, vai patīk ņemties pa kalnu, ja nepatīk tad sapirktās drēbītes būs jānopārdod tālāk. atceros, ka tad kad sāku brauktāt man bija vienas shauras bikses, tās pat nebija slēpotāju īsti un tad pēc viena smuka kritiena, viņas ļoti skaisti saplīsa pa vīli :)un tam visam nebija nozīmes. taču ja brauc uz normāliem kalniem ārpus Latvijas, tad varbūt gan vajag padomāt par normālu staffu

Atbildēt | Diskusija


Dachy

from: [info]duuduupiipii
date: Feb. 1., 2007 - 01:09 am
#

ārpus LV pagaidām nedomāju braukt. pa kalnu patīk ņemties. esmu jau bijusi, bet tad nebija pareizais apģērbs un ātri palika auksti un slapji. vnk pagaidām kā neprofesionālei negribas tērēt 300 Ls par apģērbu..
paskatījos to lapu. paldies. varbūt ir kādi ieteikumi, kur var palūrēt kaut kādus ieteikumus arī, piem., cik garš dēlis jāpērk?

Atbildēt | Iepriekšējais


Nebīsties nakts, jo tai ir jau rītausma seglos

from: [info]prtg
date: Feb. 1., 2007 - 12:40 pm
#

Olimpijas RIMI redzēju kīniiešu bikses par 13 Ls. Par ūdenscaurlaidību nezinu, drosī vien, ka sux, bet varbūt, ka nemaz nav tik traki.

Atbildēt | Diskusija


Dachy

from: [info]duuduupiipii
date: Feb. 2., 2007 - 12:04 am
#

redzēju nezinu vai ķīniešu, bet 100% sportā arī lētas bikses par 17 laikam lašiem, bet pie vella līp pie kājām, t.i., elektrizējas.

Atbildēt | Iepriekšējais