« previous entry | next entry »
Dec. 14., 2006 | 04:19 pm
posted by: mikii in pajautaa

palīdz tauta izvēlēties: audi a4 1.8T ar automātisko kārbu (98. gada) pret vw passat variant 1.8T ar manuālo (arī 98. gada). gribētos jau audi, bet trūkst ticības automātiskajai kārbai un nav universāla virsbūve (avant, es domāju). passats - universāls, praktisks utt, bet nav tik smuks. varbūt kādi ieteikumi, pieredze?
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {57}

In the mind of genius

from: [info]genius
date: Dec. 14., 2006 - 08:54 pm
#

Patiesībā abas izvēles ir ļoti labas, bet tomēr es gan vairāk ieteiktu VW Passatu. Vispār ļoti patīk VW un metu aci uz VW Passat kā potenciālo nākošo savu auto. Padomā - VW ir ļoti labi, universāls ir ļoti lietderīgs turklāt VW TDI dzinēji ir vieni no labākajiem. Ak jā - un VW mašīnām ir foršs, zils paneļa apgaismojums :)
Bet par Audi arī pilnīgi neko sliktu nevaru teikt, jo dzinēji tiem ir no VW. Pret automātiskajām kārbām nav argumentu - ar automātu ir 100x ērtāk pilsētā, turklāt pie Rīgas sastrēgumiem, pat 1000x ērtāk. Vienīgais ar automātiem jābūt uzmanīgi ekspluatējot ziemā - nevar dragāt uzreiz pielaižot salā - ir jāpagaida, kamēr uzsilst eļļa, jo citādi var pamatīgi sačakarēt.
Bet nu principā izvēle ir tikai starp automātu un manuālo, jo abi autiņi izklausās ļoti labi, bet es gan tomēr ņemtu VW - patīk un viss.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]mikii
date: Dec. 15., 2006 - 08:44 am
#

;) paldies par viedokli.

Atbildēt | Iepriekšējais