« previous entry | next entry »
Jul. 19., 2006 | 03:39 pm
posted by: dzeina in pajautaa

Ko darīt ar iepriekšējam īrniekam adresētajām vēstulēm, kas pēdējā laikā sāk pienākt ar nomācošu regularitāti? Izslēdzot iespēju tās ignorēt & izmest. Kā viņu pašu atrast, nezinu, bet gribas kaut kā nogādāt atpakaļ izsūtītājam.
Vai pietiek ar to, ja pārsvītroju adresi, uzraxtu "Adresāts vairs nedzīvo" & iemetu tuvākajā Latvijas Pasta dzeltenajā kastē?
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

Mis Ciba 2006.

stāsts no otras puses

from: [info]laukuroze
date: Jul. 19., 2006 - 03:59 pm
#

Es tantei, kas ievācās manā lauku dzīvoklī iedevu adresi, uz kurieni viņai tās vēstules aiznest (turpat blakus, ja nu kāda iemaldās). Pēc tam aizgāju uz pastu un teicu, ka gribu, lai man adresētās vēstules pāradresējas uz tādu un tādu adresi, kas man jāpilda, kāds iesniegums? kāda veidlapa - man teica - oki oki, nekas nav jāpilda, mēs atcerēsimies.
Pēc tam, kad pasts vienalga tika mests uz veco adresi, aizgāju atkal un teicu, ka varbūt tomēr es varu kaut kādu iesniegumu uzrakstīt.. teica nē nē - viss kārtībā.

NU tagad ir jau apziņotas visas organizācijas, kas man kaut ko sūta par īsto adresi, bet pa kādai vēstulei joprojām tiek iemestas tantei...

Atbildēt