Maijs. 22., 2006 | 11:36 am
No:: merrick

Redzi, lieta ir tāda, ka obligāta piespiešana diez vai te ko atrisinās. Ja cilvēki gribēs, atradīs ārstus, kas uzrakstīs zīmi un tāpat šīs nodarbības neapmeklēs. Ja gribēs- paši brīvajā laikā ko sportos vai nedēļas nogalēs brauks pie dabas, ziemā snowot, slēpot utt.
Otrkārt, te jau nav runa par bērniem, bet par cilvēkiem, kas mācās augstskolā, tā kā visdrīzāk runa ir par pilngadīgiem cilvēkiem, varbūt pat tiem, kas jau beiguši maģistrantūru un tagad izlēmuši vēlreiz mācīties bakalauru. Vai esi pamanījusi, cik daudzi studenti pēc lekcijām skrien uz darbu, iespējams, tāpat fiziski nogurdinošu?
Gribu tev pavaicāt, vai tu tiešām Latvijā redzi daudz resnu jaunu sieviešu? Manuprāt, ir tieši pretējais efekts. Turklāt pati katru dienu sabiedriskajā transportā braucu vismaz 4 reizes. Un neteiktu, ka es redzu daudz resnu bērnu. Bet tādā veidā, kā tu runā par bērniem.. Nezinu, varbūt pasaki to pašu pieklājīgāk? Citādi zini, sajūta, ka tev radies kāds naids pret cilvēkiem ar kaut minimālu lieko svaru.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: