Apr. 27., 2006 | 11:00 am
No:: antuanete
Rokas nost no ātrajām zupām! Viņas ir garšīgas! :)
Ja gribi papildināt (vienalga, vai Maggi, vai kaut kādas citas) - varianti ir, piemēram, iedrupināt rupjmaizi un iegriezt tomātus (mans iemīļotais). Var pielikt konservētās pupiņas. Tūrisma vajadzībām parasti jauc klāt tušonku. Īpašs gardums uz paģiru rītiem skaitās zupiņa, kurā ir apcepti sagriezti sīpoli (man gan negaršo, bet vairums ir sajūsmā) un paciņa kausētā siera, kas tā smuki izkusis. Tiesa gan, mēļo, ka svara vērotāju sistēmā pēc šādas zupiņas apēšanas nedēļu nedrīkst uz ēdienu pat paskatīties :)
Ja gribi papildināt (vienalga, vai Maggi, vai kaut kādas citas) - varianti ir, piemēram, iedrupināt rupjmaizi un iegriezt tomātus (mans iemīļotais). Var pielikt konservētās pupiņas. Tūrisma vajadzībām parasti jauc klāt tušonku. Īpašs gardums uz paģiru rītiem skaitās zupiņa, kurā ir apcepti sagriezti sīpoli (man gan negaršo, bet vairums ir sajūsmā) un paciņa kausētā siera, kas tā smuki izkusis. Tiesa gan, mēļo, ka svara vērotāju sistēmā pēc šādas zupiņas apēšanas nedēļu nedrīkst uz ēdienu pat paskatīties :)