antuanete

Apr. 27., 2006 | 11:00 am
No:: antuanete

Rokas nost no ātrajām zupām! Viņas ir garšīgas! :)
Ja gribi papildināt (vienalga, vai Maggi, vai kaut kādas citas) - varianti ir, piemēram, iedrupināt rupjmaizi un iegriezt tomātus (mans iemīļotais). Var pielikt konservētās pupiņas. Tūrisma vajadzībām parasti jauc klāt tušonku. Īpašs gardums uz paģiru rītiem skaitās zupiņa, kurā ir apcepti sagriezti sīpoli (man gan negaršo, bet vairums ir sajūsmā) un paciņa kausētā siera, kas tā smuki izkusis. Tiesa gan, mēļo, ka svara vērotāju sistēmā pēc šādas zupiņas apēšanas nedēļu nedrīkst uz ēdienu pat paskatīties :)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: