Apr. 24., 2006 | 03:23 pm
No:: kangaroo

1. visvieglākā. Aizej uz "Lido" pasaki, ka vajadzēs trauciņā līdzi... un gatavs.

2. paviegla. Aizej uz "Rimi" vai "Maxima" gaļas nodaļu, atrodi plastmasas spainīšus ar sagatavotu gaļu, palasi sastāvu, paskaties ar kritisku aci uz saturu, izvēlies jēdzīgāko (no pieredzes- neņem "Meistars" Maximā- pērk lētāko, t.i. sūdīgāko, bet pārdod tāpat kā normālu).

3. vidēji grūta. Nopērc vistas liemeņus, sagriez kivi lieluma gabalos, samet katlā, turpat piegriez klāt citronu (viens citrons uz 0,5- 1 kg gaļas), pieber veselus melnos piparus (3- 4 zirņus uz 1 kg gaļas). Var bišķi sāli, bet es parasti nelieku. Un šādā paskatā ledusskapī atstāj uz dienu- divām.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: