kuminjsh

Versija (par paštaisītiem dzērieniem):

Apr. 12., 2006 | 12:17 pm
No:: kuminjsh

Vispār jau kvass kā tāds ir pilnīgi atšķirīgs no alus, jo tiek taisīts no grauzdētas rupjmaizes, bet alus no miežu iesala.
Vispār jau mājas alus gatavošanas tehnoloģija ir šāda:
ar verdošu ūdeni aplej iesalu, ļauj notecēties, tad rodas misa (ko arī varētu kvalificēt kā iesala dzērienu), tad pieliek cukuru/medu, raugu un vienā brīdī arī apiņu novārījumu, ļauj rūgt aptuveni mēnesi.
Bet rūpnieciski, man šķiet, ka iesala dzērienam izmanti "Iesala ekstraktu", to atšķaidot ar ūdeni.
:)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: