mājas internets Rīgas centrā

« previous entry | next entry »
Sep. 26., 2024 | 02:17 pm
posted by: marina_ in pajautaa

Esmu ļoti pārsteigta par LMT mājas interneta nenoturību. Es dzīvoju pašā Rīgas centrā, līdz šim man bija TET. Nezinu,t as laikam skaitās optiskais? Tipa pievilkti vadi uz modemu, ko TET dod par brīvu, bet pārtraucot līgumu, tas jānogādā atpakaļ. Bet man vienkaŗši besī TET un dārgi un stulba komunikācija viņiem, tāpēc biju priecīga, kad pirms gada, uz laiku pametot Latviju, beidzot pātraucu ar viņiem līgumu. Kad atgriezos Latvijā, aizgāju uz LMT, paņēmu Mājas interneta kastīti, likās, baigi labi un ērti, nekādas instalēšanas un meistari utt.

Bet realitāte ir tāda, ka šis LMT internets vairākas reizes dienā "pazūd". Lielākoties uz minūtēm 3, vai kaut kādiām mikrominūtēm, bet vienreiz arī uz pusstundu. Tā kā es strādāju no mājām un man ir daudz videosazvanu, šitas sāk traucēt darbam.
Es neko nesaprotu par tehnoloģijām, tāpēc jautājums - kāds ir ieteikums mājas internetam Rīgas centrā? Manas vienīgās prasības ir, lai katru dienu nepazūd savienojums. Nekādas videospēles nespēlēju un interneta tv arī nesaktos

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

zanzibra

from: [info]nebukadnecars
date: Sep. 26., 2024 - 06:41 pm
#

Man arī viss caur internetu telefonā un hotspotu jau kādus gadus 8 un kādus 3 telefona modeļus. Jāatzīmē, ka neviens no tiem nav iPhons, visi Samsungi. Protams, ka jālādē biežāk, bet, strādājot no mājām, neredzu to kā problēmu. Nevienā brīdī neesmu jutusi, ka baterija kļūst sliktāka, vai mazāk tur. Kad nelietoju hotspotu, tad telefons neizlādējas pusotras dienas garumā (un tie nav specializētie telefoni ar milzīgas ietilpības baterijām).
Interneta ātruma ziņā (ir bijusi gan Bite, gan Tele2) nav pilnīgi nekādu problēmu ar videozvaniem un sapulcēm.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]marina_
date: Sep. 26., 2024 - 10:30 pm
#

paldies

Atbildēt | Iepriekšējais