Jan. 10., 2023 | 11:36 am
No:: putukreejums

Pavisam smalkās vermicelli rīsu nūdeles tiešām es nevāru, bet platās man tikai aplejot ar karstu ūdeni tā arī nekad nepaliek mīkstas. Bez tam es viņas mēdzu veselu katlu izvārīt uzreiz un tad ielikt saldēties, lai pēc tam var vnk izvilkt no saldētavas un mikrovilnī uzsildīt. Tad nu es savulaik šo jautājumu par ķepšanu aplūkoju sīkāk un atradu, ka cilvēki tiešām vāra, bet pēc vārīšanas noskalo ar aukstu ūdeni un tad uzpilina bišķiņ eļļu ar ko pārklāj tās nūdeles. Vismaz man tad nekas vairs neķep.

Nūdeles un austrumu ēdieni visticamāk vislētāk būs šeit: https://www.cesars.lv/ Vasarā pasūtīju veselu kasti ar omniva un cenu starpība ar rimi bija satriecoša, kas gan droši vien ir saprotami, jo cesars ir vairumtirgotājs/izplatītājs.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: