inese_tk

Jan. 7., 2023 | 12:04 am
No:: inese_tk

Es pērku tās Gemosa un taisu ar viņām gan fiksās nūdeļu zupas (pārsvarā ar miso pastu), gan wannabe fancyīgākus rāmenus - kā jau te citi saka - nevajag vārīt. Zupas gadījumā iemetu pašās beigās un pēc kādas minūtes griežu nost. Uz paciņas manliekas ir rakstīts cik ilgi jāvāra :) eļļa pret pārvārīšanu nepalīdzēs.

Pavisam ātrajā variantā, kad steidzami gribas ēst, mēdzu vnk bļodiņā vārošā ūdenī iemaisīt karoti miso, iemest salauzītas nūdeles un kaltētus dārzeņus (gemosā var nopirkt tādu maisījumu zupām), uzlieku bļodai šķīvīti, drusku pagaidu un viss. Vēl ieberu lociņus, grauzdētas sezama sēkliņas un lāsi sezama eļļas - ekselents “fastfoods”.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: