aai

A naher man nesanāk?

Jan. 6., 2023 | 01:41 pm
No:: aai

klau, vajag virtuves padomu.

Esmu atklājis, ka konkrēti iefanoju par Rimčika ātrajām rīsu nūdelēm (ja vien neskaita faktu, ka 3 mēnešu laikā cena no 1.09 pakāpeniski uzkāpa līdz 1.45), ja ātri gribas kko garšīgu. Šīs ir teju arī vienīgās man zināmās ātrās rīsu nūdeles Latvijas tirgū, jo vairums citu - no Rollton līdz tur pat visiem premium piedāvājumiem - ir kviešu/olu nūdeles, labākas vai sliktākas.

https://www.rimi.lv/e-veikals/lv/produkti/iepakota-partika/atri-pagatavojami-edieni/atri-pagatavojamas-nudeles-un-makaroni/atri-pagat-risu-nudelu-zupa-mama-vistas-55g/p/1000276

Lai ietaupītu piķi, iedomājos, ka varētu pirkt rīsu nūdeles (3mm platuma) atsevišķi un tad jau specijas utt pašam likt klāt. Gemosā nopirku šīs https://www.rimi.lv/e-veikals/en/products/food-cupboard/world-cuisine/noodles/risu-nudeles-exotic-food-platas-250g/p/140746 , kas izņemot laukā, izskatās līdzīgas tām Rimi, taču vārot tās kkā klīsterojas un saķep, kas man nepatīk, kad Rimi tā nekad neuzvedas.

Kur āķis?

Tām Rimi līdzi nāk 2 paciņas, kur vienā ir tas buljona/sāls/garšvielu maisījums, a otrā ir tāds mazs un ass taukveidīgs pikucis. Tas palīdz neklīsteroties?

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: