inese_tk

Jan. 2., 2023 | 01:15 pm
No:: inese_tk

man ir pieredze ar divām jungistēm.
pie pirmās gāju apm 2 gadus - nekādā ziņā nevaru teikt, ka notika kkāda rakņāšanās. vnk es runāju un viņa bija blakus un reizēm uzdeva kkādu jautājumu no puses, kuru es pati vispār nebiju iedomājusies. patika, ka runājām arī par sapņiem un reizēs, kad man vispār nebija ko teikt, izmantoja smilšu terapiju (saliec smilšu kastē no miljons figūriņām "bildi" un tad reflektē par tēliem/simboliem utt,). pārtraucu iet, jo vnk tajā brīdī vairs neprasījās. bet efekti bija ļoti labi. tādus konkrētus mājas darbus nedeva, reizēm runāja par instrumentiem, piemēram, stresa menedžmentā utt.

šī gada sākumā jutu, ka atkal prasās, bet negribējās vairs iet pie iepriekšējās. atradu citu jungisti. šai man patīk, ka viņa liek uzzīmēt, ja nespēju kko izteikt vai ir kaut kāda putra. nu vnk uzskricelēt un tad caur to zīmējumu aplūkot to lietu/problēmu un pēc tam pāriet atkal pie reālā. reizēm uzdod kādu mājasdarbu, tai skaitā noskatīties kādu konkrētu filmu un nedžadžo, ja neesmu to izdarījusi. sāku ar reizi nedēļā, bet tā kā ar ikdienas dzīvi tieku galā labi, vnk ir pāris "lielās" (lai ko tas arī nenozīmētu) lietas risināmas - tāpēc pārgājām uz reizi 2 nedēļās. ja kādreiz ir kkas akūti noticis un es sesijā sāku ventot un čīkstēt, tad viņa uzreiz arī jautā, ko es gribu - lai vienkārši uzklausa un patur rociņu vai es tomēr gribu kko risināt šajā lietā un tad attiecīgi arī turpinām tādā virzienā, kādā jūtu nepieciešamību.

katrā ziņā terapijas veids/virziens ir baigi svarīgs + vēl saderība ar konkrēto terapeitu. es meklējot pirmo terapeiti neveiksmīgi izgāju cauri vairākiem kabinetiem un gandrīz jau atmetu ar roku. ļoti priecājos, ka uz otro trāpīju ar pirmo reizi.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: