Sep. 4., 2022 | 11:43 pm
No:: piecis

Skatos, ka daudzi domā balsot par pro. Kādu laiku atpakaļ, tīri intereses pēc, sāku viņu finanšu ministra kandidātam uzdot jautājumus par to, kur ņems naudu - vienīgās atbildes bija, ka tērēs nemaņā, dalīs visiem un katrai, bet kur ņems - aizņemsies! Pie šī brīža situācijas, vienīgais, kur pro ir gatavi dabūt naudu - aizņemties!!!
Tas mani diezgan uzvilka. Sāku rūpīgi pētīt viņu izteikumus. Viņi patiešām ir progresīvi! Tātad - aptuveni puse no tēzēm, ko spļauj ārā progresīvie ir copy-paste no ... ta-dā... Marksa pārdomām! Nepaslinkoju atrast! Savukārt otra daļa no progresīvo apgalvojumiem ir ...ta-dā... tas, ko Markss ir aprakstījis kā sliktos piemērus! Sanāk, ka viņu programma un dogmas ir sastādītas pa diagonāli lasot Marksu un izvelkot labākos Quote! Izskatās smuki, bet kopēja konteksta nav!
Un jā, man ir Marksa kopotie raksti un arī konspekti! Pat nopūtu putekļus no tiem. Un daļu pirms gadiem 20, studējot ekonomikas teorijas, pat esmu lasījis!

Tā kā, lūdzu, padomājiet vēlreiz. Vienu Marksa eksperimentu mēs ar grūtībām vilkām gadu desmitiem. Vai mēs gribam atkārtot? Tikai šausmīgi neprofesionālā izpildījumā?

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: