Dec. 4., 2021 | 07:30 pm
No:: p_petersons

Šis ir pilnīgi neprofesionāls un, iespējams, bezjēdzīgs komentārs, bet.

Tu saki, ka dzīvo Zviedrijā. Vai tu tur esi arī visur reģistrēts, dzīvesvieta deklarēta tur, nodokļus maksā tur utt? Vai Latvijā ir palicis kāds bankas konts? Ja Latvijā nekas nav palicis un no LV patiešām neesi saņēmis ne centu kopš 2016., viņus droši vari sūtīt dirst.

Online ziņa arī nav ekvivalenta vēstulei uz deklarēto dzīvesvietu, tāpēc palūdz viņiem tev rakstiski pa pastu nosūtīt to ar visu saistīto informāciju, pamatojumu un skaidrojumu.

Nākamā lieta. Man liekas, ka tas 2019. gada bullshits bija tā reize, kad puse Latvijas bija VIDam parādā naudu, jo viņi mainīja kaut kādu aprēķina formulu un EDSā tika izgudrots lodziņš ķeksītim ar nosaukumu "nepiemērot neapliekamo minimumu", par kuru nevienam nekas netika teikts un kas pēc funkcijas mazo un vidējo ienākumu saņēmējiem bija ķeksītis "nepalikt VIDam parādā".

Ņemot vērā, ka VIDs ir miskaste, varbūt viņi ar savu ģeniālo formulu ir pamanījušies tev no nulles uzrēķināt kādu 1 centu un tad uzaudzēt šim centam procentus. Bet, visticamāk, tomēr bija kāds mikro autoratlīdzības maksājumus, kuru tu pat nepamanīji un tagad visi sūdi ir no tā + VIDa aprēķina maiņas izdarībām.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: