neraate

Nov. 5., 2021 | 10:43 am
No:: neraate

iesaku neapliet krūzē vai ja aplej krūzē un dzer ar visiem biezumiem, to krūzi pirms tam izplaucēt ar verdošu ūdeni lai sakarst. bet ļoti daudz kas atkarīgs arī no istabas temperatūras, varbūt galds auksts un vajag krūzītei korķa vai tml. paliktni

bieza māla krūze dzisīs ilgāk nekā plānsienu porcelāns. un pienu, protams, labāk pieliet karstu.
varbūt vienkārši blakus mazajā termosā un tad papildināt

man ir trāpījusies viena pabieza krūze pirkta parastā Mego, kas ļoti ilgi tur siltumu

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: