morraa

Jul. 20., 2021 | 07:36 am
No:: morraa

Nav ne jausmas cik tas ir zinātniski, bet parasti, ja taisu pārlejamo kafiju, tad ļoti uzmanīgi skatos, lai filtrā ūdens nekrītas zem pupiņu līmeņa. Tas ir, ja augšā jau ir sauss un tad lej atkal no augšas, tad būs garšas defekts: tas piešauj tādu nepatīkamu, eļļainu smaku un rūgtumu. Ja tam kārtīgi sekoju, tad praktiski katru reizi kafija sanāk laba.

Pēc uzliešanas noteikti samaisu, jo nesamaisot kafijas garša laba nebūs - augšā būs par plānu, apakša par treknu, pati viņa uzlejot labi nemaisās.

Un vēl, parasti lieku vairāk kafijas, nekā itkā būtu nepieciešams. Kad putas apakšā ir pilnīgi baltas, tad vairs neleju.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: