Okt. 30., 2020 | 07:43 pm
No:: aai
nu, svaigo (iz dārza) laiks jau sen garām... resp., tāpēc grūti saprast, vai jautājumā ir runa par tikko no lauka vāktām ar mizām, vai tomēr kaut kas cits?
Dīvaini, bet es ar krējumu *nekad* neesmu ēdis, šķiet - vienmēr ar sviestu un sāli. Man pat ir savs rituāls - no novārītas pāksts izloba pupas, tad pa vienai paņem starp kreisās rokas pirkstiem - labajā rokā ir nazis. Tad ar naža galiņu paņem mazu sviesta piciņu, to tad "iemērc" sāls trauciņā, tad pupai ie/nogriež tādu kā cepurīti, nazi slidinot, to apsālīto sviesta piciņu iedabū pupā vai uz pupas, nazi izvelk un tad mutē iekšā... un repeat x 30
Dīvaini, bet es ar krējumu *nekad* neesmu ēdis, šķiet - vienmēr ar sviestu un sāli. Man pat ir savs rituāls - no novārītas pāksts izloba pupas, tad pa vienai paņem starp kreisās rokas pirkstiem - labajā rokā ir nazis. Tad ar naža galiņu paņem mazu sviesta piciņu, to tad "iemērc" sāls trauciņā, tad pupai ie/nogriež tādu kā cepurīti, nazi slidinot, to apsālīto sviesta piciņu iedabū pupā vai uz pupas, nazi izvelk un tad mutē iekšā... un repeat x 30