Jan. 23., 2020 | 03:11 pm
No:: dooora
putu mākoņos sakoncentrējas visa „draza”.
putās jau ne tikai olbaltumvielas peld – tur vesels koktēlis: tauki, kollagēns, dažādi netīrumi.
ja putas tiešām dvako, tad jāpieņem, ka dotā gaļa/kauli kādu brīdi ir pavadījuši temperatūrā virs 2-4 °C, un baktērijas ir varējušas uzsākt olbaltumu šķelšanu un pirmatnējo pārstrādi, par kuru prekursōriem evolucionārā nāss mūs arī brīdina.
putās jau ne tikai olbaltumvielas peld – tur vesels koktēlis: tauki, kollagēns, dažādi netīrumi.
ja putas tiešām dvako, tad jāpieņem, ka dotā gaļa/kauli kādu brīdi ir pavadījuši temperatūrā virs 2-4 °C, un baktērijas ir varējušas uzsākt olbaltumu šķelšanu un pirmatnējo pārstrādi, par kuru prekursōriem evolucionārā nāss mūs arī brīdina.