vacatio

Jan. 2., 2020 | 12:11 pm
No:: vacatio

Nepaļaujies uz komplektu skaitu, bet ņem lielāko pēc ietilpības. Man šķita, ka tik daudz jau es nemazgāšu, bet, ja gribas kādu katlu un lielāku salātbļodu ielikt un kādreiz arī ledusskapja detaļas vai trauku žāvētāju, tad lielais izmērs ir tā vien, ka knapi pietiek.
Mums arī Elektrolux. Modeli tagad neatrodu. Pirms 3 gadiem pirkām tā, lai nebūtu pats jaunākais modelis, jo tad uzreiz cena stipri augšā, bet ņēmām kādu iepriekšpēdējo modeli.
Neesmu stāvā sajūsmā, bet sūdzēties ar nevaru. Ir gadījies, ka daži šķīvji (pa reatam) nav nomazgājušies, trauķenes apakšā redzu vēl putas vai kādu ēdiena kripatu, BET tur varētu būt pie vainas arī mūsu kanalizācijas sistēma (1x izmazgāju matus un ūdens vairs nekur netek prom, varbūt ar trauķeni tā pati vaina, ka netīrais ūdens neaiztek tā kā vajadzētu).
Svarīgi paskatīties kādi mazgāšanas režīmi pieejami - man diezgan bieži sanāk mazgāt plastmasas traukus, tad ļoti noder glāžu režīms, kas ūdeni karsē tikai līdz 45 grādiem. Noder arī īsais 30 minūšu režīms, ja vajag kaut ko ātri.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: