aai

Aug. 8., 2019 | 01:53 pm
No:: aai

Teju par 100% piekrītu par abiem aspektiem - speciālajiem apaviem un gaitas analīzi. Var likties tik pašsaprotami, ka vajag tieši skriešanas apavus, bet man pirms gadiem 15 tas kaut kā tā nelikās - arī, iedvesmas vadīts, uzsāku savas skriešanas gaitas, bet sāku ar kkādiem artimētiski-vidējiem-sporta apviem no Elkor, kas bija manā apavu kolekcijā - pirmās 3 dienas bija OK, bet pēc tam sadirsu gūžas kaulu/locītavu tā, ka 3 nedēļas kliboju ar akūtām sāpēm, un tāda īsta sadzīšana, kad atkal varēju skriet, bija vēl ilgāk. Nomainīju apavus un arī mazliet tehniku un nekas tāds vairs nav atgadījies. Tāpēc noteikti pērc skriešana kurpes, nevis kaut kādus aritmētiskos vidējos "der visam" apavus.

Par filmēšanu - gāju tam cauri, bet neteikšu, ka bija laba pieredze (tas bija iekš UK). Ieteica tādus, kas man beigās īsti nepatika un arī no dārgā gala, jo biju lunis, kas neko tad daudz nezināja un uzticējās "profiņiem" no veikala. Tas ir noderīgi tad, ja Tev ir izteikta piezemēšanās uz papēža ("heel strike"), tad Tev vajadzēs labāku atbalstu papēdim, savādāk varēsi sadirst celi vai arī gūžas, vai kaut ko citu. Viņi secināja, ka man tā ir, bet man patiesībā ir tāds "mid-foot strike", un vēlēk vispār ātri pārgāju uz "forefoot strike", bet tā jau tehniskā puse, kas Tev laikam nedraud, jo vairāk gribi jogging, nevis running. Un uz tā celiņa arī kaut kā sanāk nedabiski (vismaz man un vismaz toreiz) skriet, kas neatbilst tam, kā es dabā skrien.

Vēl viens (personisks) ieteikums - ja ir izvēle starp "der, kā uzliets" un "der, bet pusizmēru par lielu" - ņem pēdējos, jo skrienot pēda apavos kustās un ir labāk, ka ir brīva vieta.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: