ulvs

Dec. 3., 2018 | 07:26 pm
No:: ulvs

Jāatzīst, lielākā daļa cilvēku, kuri fano par tēmu "vakcīnas ir nāve, nelieciet tās veikt savām atvasēm" ir dumji cilvēki. Taču mums būtu jāuzdod vairāk jautājumu speciālistiem par tēmu "vakcīju potenciālais kaitīgums un ietekme uz gēniem". Tomēr medicīna ir krietni attīstījusies kopš laika, kad tapa īstenota pirmā ideja par vakcīnu (19. gs. sākums). Būtu jāiegulda nauda info kampaņās par to, kā darbojas vakcīnas, par vakcīnu vēsturi, etc.

Īsumā: draudi ir overrated. Mēs dzīvojam laikā, kur cilvēki ir tendēti neuzticēties establishmentam, lai arī kāds tas nebūtu. Ja man tagad būtu bērni, es izrunātos ar pēc iespējas neitrālākiem speciālistiem, apspriežot tēmu "farmācija kā milzu bizness", konkrētāk ideju "apzināti sabojāt cilvēkiem veselību, lai vēlāk varētu pārdot medicīnu, kas uzlabo viņu dzīves kvalitāti". Izklausās pēc normālas sazvērestība, taču vienmēr jāatceras, ka tas ir milzu bizness un milzu biznesi ir kā astoņkāji, tikai ar neskaitāmām kājām, to grupām operējot dažādās jomās un līmeņos, sākot no visnetīrākajiem darbiņiem, beidzot ar cēlām, humanitārām vīzijām.

Protams, es vakcinētu savus bērnus, lai viņi nah nenomirst no kaut kādas muļķīgas, sen izskaustas slimības. Un visa pasaule tad mani par to neienīst. Tas galīgi nebūtu forši.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: