zhagata

Maijs. 28., 2018 | 10:04 pm
No:: zhagata

Vajag:

Mazizmēra gurķīšus
Jūras sāli
Dilles

Sagatavošana

Gurķiem nogriež galiņus un pārgriež uz pusēm. Sagrieztos gurķus saliek izturīgā maisā, piebāž pilnu ar dillēm, un apsāla ar jūras sāli. Var arī ņemt parasto rupjo sāli, bet nebūs tik forši. Sāli liek pēc vēlmēm, cik sālītus vēlas. Maisam aizsien galu ciet, un kārtīgi sakrata saturu. Ieliek ledusskapī. Pēc 2 stundām ir gatavi mazsālīti gurķīši!

Labu apetīti! :)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: