Maijs. 28., 2018 | 10:04 pm
No:: zhagata
Vajag:
Mazizmēra gurķīšus
Jūras sāli
Dilles
Sagatavošana
Gurķiem nogriež galiņus un pārgriež uz pusēm. Sagrieztos gurķus saliek izturīgā maisā, piebāž pilnu ar dillēm, un apsāla ar jūras sāli. Var arī ņemt parasto rupjo sāli, bet nebūs tik forši. Sāli liek pēc vēlmēm, cik sālītus vēlas. Maisam aizsien galu ciet, un kārtīgi sakrata saturu. Ieliek ledusskapī. Pēc 2 stundām ir gatavi mazsālīti gurķīši!
Labu apetīti! :)
Mazizmēra gurķīšus
Jūras sāli
Dilles
Sagatavošana
Gurķiem nogriež galiņus un pārgriež uz pusēm. Sagrieztos gurķus saliek izturīgā maisā, piebāž pilnu ar dillēm, un apsāla ar jūras sāli. Var arī ņemt parasto rupjo sāli, bet nebūs tik forši. Sāli liek pēc vēlmēm, cik sālītus vēlas. Maisam aizsien galu ciet, un kārtīgi sakrata saturu. Ieliek ledusskapī. Pēc 2 stundām ir gatavi mazsālīti gurķīši!
Labu apetīti! :)