pajautaa

Tūrisms un apskates objekti

« previous entry | next entry »
Okt. 4., 2017 | 08:28 pm
posted by: panacea in pajautaa

Paldies visiem, kas atbildēja par lidmašīnu pārtikas pirkšanu, man tiešām radās daudz dziļāka izpratne! Man ir vēl viens jautājums par cilvēkiem ceļojumos, ko es vēlējos pajautāt.

Tātad -- cik es esmu novērojusi, lielākajai daļai cilvēku ikdienā muzeji, vēsture un it īpaši māksla pārāk neinteresē. Tāpēc es vēlējos uzzināt, kāpēc cilvēki ceļojumu laikā apmeklē dažādus muzejus, it īpaši tos, kas saistītus ar vēsturi vai mākslu?

Liels paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {29}

Позитивный человек

from: [info]hmmm
date: Okt. 5., 2017 - 01:06 pm
#

Viss atkarīgs, kādā vidē esi uzaudzis un kādas intereses. Arhitektūru ir interesanti skatīties un klaiņot pa kvartāliem, lai saprastu, kādā vidē citi dzīvo vai senāk dzīvojuši. Mūsdienās itin regulāri arhitektūra līdzinās mākslas darbam. Nesen biju Ņujorkā un speciāli meklēju vienu no pēdējiem Zahas Hadidas projektiem - daudzdzīvokļu namu ar kosmiskām fasādēm.
Hārvardā interesanti aplūkot 17.gs. ēkas, kurās šobrīd studē topošā ASV elite, bet kādu kilometru tālāk ir pavisam moderna MIT CSAIL datorikas pētniecības ēka, kuru projektējis Frank Gehry un kuras izveidei Bils Geits ziedoja 20 miljonus $ 90.ajos gados.
Savukārt, drakulas pilis un baznīcas mani īpaši neinteresē. Katram savs.

Atbildēt | Iepriekšējais