di_wine

Okt. 3., 2017 | 07:42 pm
No:: di_wine

Pie visa iepriekš minētā vēl gadās situācijas, kad ir vairāki reisi vienā dienā, tad nu tiešām nav laika joksēties un plānot ēst tur vai šur. Jo īpaši, ja pārsēšanās un gaidīšana ir lidostās, kas ir mega dārgas (piem., Norvēģijā) vai kur vienīgais ēdamais būs sausa, auksta bulka (tas tīri personīgi, tādas neēdu, arī ļopenēs ne).
Un lidmašīnā vienmēr paņemu siltu dzērienu - kapučino vai tēju. Ja ir, zupveidīgo. Tas tīri organisma saudzēšanai, kas pilnu dienu ir slodzē.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: