cimone

Apr. 19., 2017 | 02:03 pm
No:: cimone

ā, nu jā, zematslēga.
mans iespaids ir tāds saraustīts, jo man līdz šim nav īpaši bijusi saskarsme ar holandiešiem ārpus tāda visai šaura radinieki/draugi loka, un domāju, ka krāsaināka aina veidojas, tieši iepazīstot random piespēlētus cilvēkus skolas/darba vidē. tas man vēl priekšā.
bet viens no maniem vispārīgajiem novērojumiem ir saistīts, piemēram, ar t.s. assertiveness (pašpārliecinātība varbūt skan pārāk šerpi) šajā sabiedrībā. tas ir tāds koks ar diviem galiem - no vienas puses, ļoti labi un es no tā personīgi esmu mācījusies (jo man vajadzēja/vajag), bet reizē rēcīgi, ka arī viņiem pašiem savstarpējās attiecībās šīs kvalitātes reizēm var būt par daudz - no sērijas, kāds (holandietis) kādam (holandietim) izdara pakalpojumu, ļaujot izmantot jogas stundām savas mājas pagrabstāvu, un tas beidzas ar to, ka jogas skolotājas bez atsevišķas prasīšanas nāk augšā tā kāda virtuvē bez prasīšanas taisīt sev kafiju. nu tas ir nedramatisks piemērs, par kuru nesen dzirdēju sadzīvisku stāstiņu.
bet tā jau šī praktiskā pieredzē balstītu novērojumu tēma ir ļoti interesanta. es pati neesmu īpaši labs novērotājs, tāpēc man allaž patīk dzirdēt citu novērojumus un tad paskatīties, vai tie saslēdzas kaut kā ar manējiem, maina vai papildina bildi.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: