pajautaa

Terapeita meklējumos

« previous entry | next entry »
Feb. 11., 2017 | 01:05 pm
posted by: little_mermaid in pajautaa

Meklēju terapeitu, kas specializējas attachment teorijās vai tml. virzienā. Varbūt kāds var ieteikt no savas personīgās pieredzes?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {2}

from: [info]lasitajs_nr1
date: Feb. 12., 2017 - 09:41 am
#

Attachment virzienā "specializējas" visi psihodinamiskie un analītiskie terapeiti, kā arī lielākā daļa attīstības psihologu - tā ir bijusi vadošā teorija iepriekšējās desmitgades, un attiecīgi visplašāk pārstāvēta mācību grāmatās un programmās.

No personīgās pieredzes terapeita pusē drīzāk gan ieteiktu tik ļoti tam nepieķerties, jo pēdējās tendences un pētījumi diezgan droši rāda, ka šī teorija ne tikai nav diez ko precīza, bet terapijā nav īpaši palīdzoša. Vairāk var palasīt šeit: https://thepsychologist.bps.org.uk/volume-30/january-2017/overrated-predictive-power-attachment

Atbildēt | Diskusija


little_mermaid

from: [info]little_mermaid
date: Feb. 12., 2017 - 01:56 pm
#

Paldies! Paskaidrojot vairāk - es saskaros ar milzīgu trauksmi un paniku tieši attiecību veidošanā (īpaši romantisko), tas tik ļoti neietekmē citas manas dzīves sfēras, kā tieši šo - kolīdz kas jauns veidojas, es vienkārši jūku prātā. Tādēļ šķita, ka tieši attachment virzienā jāiet (pēc nedaudz palasītā internetā). Ļoti gribētos sastapt kādu terapeitu, kas palīdzētu trauksmes menedžēšanā. Līdz šim man ir 0 pieredze ar terapeitiem.

Atbildēt | Iepriekšējais