zefiirs

Jan. 26., 2017 | 04:30 am
No:: zefiirs

četri cilvēki atvadījāmies no citiem kāzu visiem (mēs arī viesi), onkulis kārtīgi aprunājās un spieda roku manam draugam, es arī pastiepu roku viņa skatiens pilnīgi un totāli uzkrītoši pārslīdēja man pāri līdz nākamajam džekam rindā (man blakus arī sieviete bija), uzkrītoši atscveicinājās. tas bija nenormāli savādi, mēs visi apstulbām, tik uzkrītoši vēl tas nebija noticis. sapratām, ka sievietes vispār nav cienīgas tik šādu dievu uzrunātas :D
gandrīz katru reizi, kad tomēr sanāk sarokoties, dzirdu izbrīnu par manu rokasspiedienu, ka stiprs/kārtīgs etc. Tā kā joks, tā kā pārsteigums, bet man jau zb, gandrīz KATRU REIZI. tas, ja situācija oficiālāka un sanāk sarokoties. Arī darba vidē, kad darbs bija tāds, ka katru dienu nācās rokoties. tas ir vienkārši neērti, ko var atbildēt.
skolā neskaitāmas reizes. tā pati mājturība, btw man vairākās skolās sagadījās, ka mājturības/sporta skolotājs ir arī datorskolotājs, tā kā zēni vai nu sporta vai mājturības laikā spēlēja datorspēles, bet meitenēm bija jātaisa kkādi nevienu neinteresējoši neglīti sūdi. džeki bastoja, tas netika atbalstīts, bet arī nekas tik slikts, pie manis vienreiz, kad nobastoju pēdējās divas stundas 9.klasē, mājās ieradās (pa durvīm dzīvoklī ienāca) direktore un klases audzinātāja, un lika nākt līdzi atpakaļ uz skolu, kaut pa to laiku biju paguvusi sadurt aci uz pūpola zara tā, ka knapi ko redzēju, jo asaras bira, sāpēja un miglojās vēl nākamajā dienā.
Bērnībā loterijās mēģināja iesmērēt kaut kādas boring lietas, kad saprata, ka meitene, džekiem bija foršākas, es prasīju tās.
Kopumā attieksme, regulāri noniecinoši izteikumi par sievietēm in general, arī sen jau apnicis.
daudzos bāros džekiem dod normālus kausus, bet sievietēm kaut kādus alus fallus (bauskas alus glāze, looking at you) no kā neērti dzert, citreiz nepamanu līdz par vēlu, tad ar draugu samaināmies :D
vienā darba vietā biroja ballītē priekšnieks teica, ka skaistāka skata par sievietēm virtuvē nav, kamēr ar kolēģi griezām augļus. kaudze šādu izteikumu.
mansplaining
runāšana ar blaklus esošo vīrieti, nevis mani.
piesiešanās par smaidīšanu no svešiniekiem - latvijā nav baigi bieži,bet ir.
naktī pa vecrīgu līdzi vilkās pilnīgi svešs pusmūža vīrietis, kurš pēc iepazīšanās/sarunas atšuvuma gāja blakus un skaļi kliedzot non stop lamāja mūs ar draudzeni par maukām (jo nerunājām ar viņu...)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: