Jan. 13., 2017 | 04:03 pm
No:: orks

Mani pieci centi :)

Ja gribas overloku, tad to tomēr labāk atsevišķi, viņam darbības princips cits. Vienā cenu kategorijā visas šujmašīnas būs diezgan līdzīgas iespēju ziņā (tas nenozīmē – sliktas). Domāju, ka paredzētais budžets ir pilnīgi adekvāts.

Par ražotājiem. Man ir Janome, mammai nopirku Singer, abas apmierinātas. Mums abām vajadzības līdzīgas kā Tavai mammai, varbūt ar mazāku uzsvaru uz bieziem audumiem gan, bet nekad nav bijušas problēmas šūt ne džinsu, ne mētelēnus; biezus vilnas mēteļus gan neesam šuvušas. Labas atsauksmes ir arī par Brother un Elna (par pēdējo gan nezinu, kādās cenu kategorijās tur ir varianti).

Kam pievērst uzmanību – lai ir metāla iekšas, Dīvaini, bet gadās arī plastmasas, saka, ka ātri nolietojoties; man gan pašai pieredzes ar to nav. Ērtas fīčas ir diega ievērējs un nogriezējs, jāskatās arī, lai ir lampiņa un "brīvais plecs" - nezinu, kā šitais pareizi saucas, bet tas ir tas, ka daļu no apakšējā paneļa var noņemt, lai šūtu, piem, piedurkņu galus (gadās arī lētās, kam šis nav). Tas, kādā virzienā ir apakšējā spole, kādā – augšējā, cik zinu, ir gaumes jautājums. Dūrienu skaits arī. Par pogcauruma dūrienu – man viņš nepatīk, bet ja gribas, var skatīties, lai ir 1-soļa. Elektroniska vadība nav noteikti nepieciešama, šajā cenu kategorijā tāpat neko daudz labāku tas nepadarīs. Var skatīties, kādas pēdiņas dod līdzi, bet tas ir atkarīgs no vēlmēm, turklāt pēdiņas pēc vēlmēm var pasūtīt ebayā. Man vislabāk noder parastā universālā, rāvējslēdzēja pēdiņa un neredzamajām apmalēm domātā.

Jebkurā gadījumā iesaku pirms konkrēta modeļa pirkšanas iegūglēt atsauksmes tieši par konkrēto modeli (t.sk. arī Amazon atsauksmes). Mēdz gadīties, ka vienam un tam pašam ražotājam no diviem līdzīgiem modeļiem viens ir izdevies, bet otrs – ne pārāk.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: