pzrk

Okt. 28., 2016 | 11:34 pm
No:: pzrk

Nu jau kādus 2 mēnešus lietoju S7 Edge, pirms tam ilgstoši visādas Lumia. Šim kamera tiešām ir laba, ļoti ātrs reakcijas laiks, ekrāns ir ļoti labs – noapaļotās maliņas tāds vizuāli patīkams efekts, kas nekā īpaši netraucē. Ātrdarbība arī pieņemama.

Tās pašas noapaļotās maliņas gan arī mazliet (bet tikai mazliet) traucē, nepamet sajūta, ka ļoti saudzīgi jātur rokās, lai neizkristu. No otras puses, es uzreiz iegādājos oriģinālos vāciņus (man apmēram šitāds, par ko izdevās dabūt labu atlaidi, citādi laikam tādu interaktīvu vāciņu nepirktu). Vāciņš ļoti labi palīdz pret to sajūtu, ka tūlīt tūlīt izslīdēs no rokām, un arī nekādi netraucē ekrāna vērošanai, tieši otrādi — vāciņu atlokot vajadzīgā leņķī, var ērti uzstutēt telefonu slīpā stāvoklī uz galda video skatīšanai.

Baterijas dzīve ir ok, ir labi (ikdienā diezgan daudz braukāju pa Rīgu, turot navigāciju ieslēgtu, vienlaikus strīmojot mūziku), it kā varētu gribēt labāku bateriju, cik nu mūsdienās tas vispār iespējams, bet pozitīvais ir tas, ka šim nāca līdzi t.s. "fast charger", kas uzlādē telefonu kādas 2x ātrāk, kā parasts sienas lādētājs. (Telefonā pašā iebūvēts ātrās lādēšanas režīms, ko iespējams atslēgts, lai tas nepārkarstu, tad tā pati oriģinālā ātrās lādēšanas štepsele lādē viņu, kā parasti.) Diemžēl neesmu pierakstījis laiku, cik tieši ātri tā ātrā lādēšana notiek, tā uz aci tagad teiktu, ka no kādiem 40% uz 100% stundas laikā mierīgi, bet varbūt ātrāk, es nez.

Varu pameklēt arī kādas savas bildes, ja interesē, bet gan jau internetos tāpat var atrast.

Interesants ir, piem., "always on / edge" režīms, resp., ja to "always on" aktivizē, tad var uzlikt, ka, piem., naktīs no tikiem līdz tikiem uz tā noapaļotās maliņas maziem cipariem rāda pulksteni (ērti, lai pa nakti baigi nespīd acīs).

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: