Pārdod - Džemperkleita

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

January 20th, 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
di_wine
01:40 pm - Džemperkleita

(27 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]bax55hqy8dlb
Date:January 20th, 2014 - 04:10 pm
(Link)
http://www.f2u.lv/sandal_blue.21974.13p.html?l=en&fg=15
tu vairs neatceries, ka šeit pat pa 30Ls tirgoji šādus apavus, kuri it kā maksāja 55Ls, lai arī Latvijā visur viņiem cena bija 26Ls?
[User Picture]
From:[info]di_wine
Date:January 20th, 2014 - 04:12 pm
(Link)

Dzīvē tādas kurpes rokā neesmu turējusi.
Tev nav šizofrēnija?
From:(Anonymous)
Date:January 20th, 2014 - 04:39 pm
(Link)
Izdzeeshot sludinaajumu netiek izdzeesti komentaari, kas sanjemti epastaa, vari neteelot neziniiti par saviem sludinaajumiem. Varbuut uztaisi atsevishkju komuunu "pa_daargo".
[User Picture]
From:[info]di_wine
Date:January 20th, 2014 - 04:48 pm
(Link)
Cik jauki, ka pilnīgi svešiem cilvēkiem ir zināms, par cik un kur es kaut ko esmu iegādājusies :) Baigos miljonus taisos pelnīt, wow, pārdodot krekliņu par 6 eiro, kuru nopirku par 6 eiro :DDDDDDDDDDDD
Ieteiktu cienītajam komentētājam pasekot līdzi pa_leeto komūnai un kādus tur lietotus loriņus pārdod, kuriem prasās uz humpalām, par kosmiskām cenām.
From:(Anonymous)
Date:January 20th, 2014 - 05:03 pm
(Link)
Ja tu tirgotu preces par iegaades cenu, tad neviens neko neteiktu, bet tu iegaades cwnu noraadi vismaz 2x lielaaku mekleejot muljkjus, kas nopirks.
[User Picture]
From:[info]di_wine
Date:January 20th, 2014 - 05:11 pm
(Link)
Netaisos taisnoties par to, kā nav. Es šo nopirku par 6 eur un man viņš neder. Kurš te vēl par muļķi paliek... kasīties par kapeikām, psc, to tikai latvietis prot.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:January 20th, 2014 - 05:03 pm
(Link)
Oi, visiem šizofrēnija, tu viena tāds saprāta iemiesojums. :D
Esmu pamanījusi, ka arī iepriekš pie taviem piedāvājumiem dažādi cilvēki norāda linkus vai info, kas pierāda, ka tava cena ir pārsālīta.
[User Picture]
From:[info]di_wine
Date:January 20th, 2014 - 05:05 pm
(Link)
Nu tad es esmu tā dura, kas ir pirkusi dārgāk, nekā norāda linkos.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:January 20th, 2014 - 05:15 pm
(Link)
Agresīva diagnožu uzstādīšana tiem, kas piegādā info, neliecina, ka tu īpaši nožēlotu (=es esmu dura) savu padārgākos iepirkšanās paradumus. Drīzāk izskatās kā nemākulīgs "labākā aizsardzība ir uzbrukums" pielietojums.

Tas tāds novērojums no cibas perifērijas, garāmejot. Visu labu, lai jauks vakars.
[User Picture]
From:[info]di_wine
Date:January 20th, 2014 - 05:27 pm
(Link)
Ja tu par bax55hqy8dlb , tad, jā, šī konkrētā persona ilgā laika posmā savu diagnozi pierādījis, ņemoties dažādu komūnu komentāros un skaldot matus.
Principā manis pēc kāds arī manis pirktās/man vestās lietas, kas man neder, piedāvā kaut ebay par vienu dolāru, bet es zinu, par cik tas ir pirkts (kaut tai pašā annsummers vai VS), un šī ir komūna "pārdod", nevis "nodarbojies_ar_labdarību", izskatās, ka tipisku latvieti nenormāli aizskar tas, ka kaut kur interneta dzīlēs var izrakt par eiro vai diviem lētāku cenu! (es nemaz nerunāju par to, ka būtu jāņem vērā arī piegādes cena)
[User Picture]
From:[info]bax55hqy8dlb
Date:January 20th, 2014 - 05:46 pm
(Link)
vismaz beidzot pati mēģini salikt visu pa plauktiņiem. žēl, ka tev tā neveicas, ka tu kurpes, kuras Latvijā maksā 26Ls vairākos veikalos, speciāli pasūti no Vācijas pa 55Ls un tev viņas neder, tāpēc mēģini tirgot šeit dārgāk kā sēit pat var nopirkt jaunas.
Smaržu testerus, kurus pa velti dala, no tevis kāda šeit nopirka?
Šo kleitu arī tev gadījās nopirkt dārgāk nekā viņa maksā un, diemžēl, arī tā tev nederēja, tāpēc tirgo pa dārgo cenu nevis īsto.

varbūt palūdz vīram, lai viņš tev piepalīdz ar nākamo pirkumu, kā nekā viņš pērk no vairumniekiem, lai pārdotu savā internetveikalā, viņš tev varētu pastāstīt gan par to, kā atrast labāko cenu, gan arī to, kā nomērīties un noteikt pareizo izmēru.
[User Picture]
From:[info]di_wine
Date:January 20th, 2014 - 05:54 pm
(Link)
Kurpes nebija sūtītas man, bet draudzenei. Testeri tika pirkti par naudu (tādi brīnumi pasaulē nav redzēti, ka tos dalītu par brīvu - ja nu vienīgi Kolonnā, visos internetveikalos piedāvā pirkt testerus, un tie ir lētāki kā oriģināli, un cilvēki pērk, jā). Šo džemperi pasūtīju pa 6 eiro, jā, neticēsi, tieši sev! Uz 38.izmēru! :o
Runājot par corso.de un to super zemo cenu (pieņemsim, ka tā ir, kaut arī neieliki linku) - gribi teikt, ka parasts mirstīgais var ieiet tai internetveikalā, pasūtīt loriņu par 2 vai cik tur eiro un viņam atsūtīs bez piegādes maksas? Tb tiešām maksās 2 eiro? Ja tā, tad es rīt ielikšu jaunu sludinājumu un šo pārdošu pa_leeto par 2 eiro :D
A vīru neaiztiec, tāpat kā es neaiztieku tavu sievu. Nevajag jau palikt bezkaunīgam un pāriet uz personīgām personālijām.
[User Picture]
From:[info]bax55hqy8dlb
Date:January 20th, 2014 - 06:00 pm
(Link)
nevajag būt bezkaunīgam un pārspīlēt cenas, bet kad kāds par to aizrāda, tad izdzēst sludinājumu un nodirst aizrādītāju.

un jā, cilvēki taisa kolektīvos iepirkumus corso.de tāpat kā calis.lv bezdarbnieces piedāvā kolektīvo iepirkšanos no Anglijas veikaliem. vienīgi calis.lv gadījumā šīs sievietes prasa stipri lielāku summu, respektīvi, kad kurss bija 80 santīmi par mārciņu, tad prasīja 1.00-1.20Ls par mārciņu + vēl par piegādi dažas ņēma. un šī konkrētā kleita tiešām decembrī maksāja 2.69Eur, vismaz trijos iepirkumos tāda cena bija norādīta. nezinu cik no turienes maksā piegāde, bet nu dalot uz x cilvēkiem vai pērkot vairākas preces kā uzņēmumam šī summa nebūs liela.
[User Picture]
From:[info]di_wine
Date:January 20th, 2014 - 06:04 pm
(Link)
Es nepārspīlēju cenas. Un izdzēsu (ko neatceros) acīmredzot dēļ taviem kakainajiem komentāriem. Un iespējams arī tāpēc, ka nopirka.
Par kolektīviem iepirkumiem neko nezinu, arī neuzticos. Nu, diemžēl tajā laikā, kad es to štruntiņu pasūtīju, viņš tiešām maksāja 6 eiro (pvn, piegāde). Un tiešām dīvaini, ka neder, jo vienmēr pasūtu standartizmēru, bet lieta feina un patika.
[User Picture]
From:[info]di_wine
Date:January 20th, 2014 - 06:07 pm
(Link)
Nezinu, bet tas calis.lv variants neizklausās pārāk likumīgs, jo, pasūtot pie vairumniekiem, oficiāli LV jāmaksā pvn (tb jābūt reģistrētam uzņēmumam). Jābūt grāmatvedībai, pavadzīmēm, preču uzskaitei utt. Pieņemu, ja vids ierastos pie tādas "bezdarbnieces", kas tā tirgojas, varētu sanākt ziepes.
Bet nu man īpaši tas neuztrauc, lai katrs pelna, kā grib un prot...
From:[info]sursurs
Date:January 20th, 2014 - 06:56 pm
(Link)
Sorry, vecīt, bet, ja vēlreiz pārlasa komūnas nosaukumu?? Un vēlreiz? Saprotu, ja būtu ielikts "per_leeto", tad vēl varētu savu pārgudrību izpaust par cenas adekvātumu. Cilvēks mēģina kko notirgot - da vienalga par kādu cenu! Bet Tev obligāti visām pudelēm par korķi jābāžas? Tiešām dzīve TIK garlaicīga? Zini, ka vispār ir arī cilvēkiem tāda apcija, ka, ja nespēj pateikt neko labu, neteikt neko? Neiemācīja neviens? Nepirksi, neinteresē, neraksti. Tas tiešām ir TIK ļoti grūti saprotams un izdarāms?
[User Picture]
From:[info]es_esmu_dzhims
Date:January 20th, 2014 - 08:24 pm
(Link)
jau otrs labaakais chats cibaa, un ir tikai janvaara otraa puse! senxxx
[User Picture]
From:[info]bax55hqy8dlb
Date:January 20th, 2014 - 05:48 pm
(Link)
tev ir problēmas ar atmiņu?

> Go to Top
Sviesta Ciba