Pūls |
[Sep. 17th, 2004|04:32 pm] |
|
|
|
Comments: |
From: | fedrs |
Date: | September 17th, 2004 - 04:34 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Šodien braucu busā ar trim sēņu tantukiem. Taču neviena pēc tevis neizskatījās.
| From: | tante |
Date: | September 17th, 2004 - 04:35 pm |
---|
| | | (Link) |
|
tas taapeec ka es shodn ar vilcienu seenjot braucu.:))
From: | fedrs |
Date: | September 17th, 2004 - 04:46 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Prātīgi - ar vilcienu vairāk sēņu var atvest ;)
| From: | tante |
Date: | September 17th, 2004 - 04:47 pm |
---|
| | | (Link) |
|
wo wo.:) tieshi taapeec.:))
From: | fedrs |
Date: | September 17th, 2004 - 04:58 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Un ziemā ņirgāsies par lasītājiem: "Šoreiz pastāstīšu, ko garšīgu varat pagatavot, ja rudenī salasījāt sēnes ." ;)
| From: | tante |
Date: | September 17th, 2004 - 05:00 pm |
---|
| | | (Link) |
|
:)) njea.:)) man domat ka seenju receptes es vareeshu sakt likt peec gadiem pieciem, kad man aptruuxies (ja aptruuxies) citas receptes kuras es Gribu ielikt.:)
From: | fedrs |
Date: | September 17th, 2004 - 05:47 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Valters & Rapa Grāmatu tops » ... 8. Sēnes un sēņu ēdieni Karīna Enģele Izdevējs: Madris ...
| From: | tante |
Date: | September 17th, 2004 - 05:52 pm |
---|
| | | (Link) |
|
paldies.:)) bet man galvaa ir dafiga informacijas par seenem.:))
| From: | tante |
Date: | September 17th, 2004 - 06:07 pm |
---|
| | Re: Tant!!! | (Link) |
|
Kabaču krēmzupa. 3 cilvēkiem Gatavošanas laiks – 15 minūtes.
1 kg kabaču 2 glāzes piena 2 ēdk miltu 5-6 pētersīļi ar visiem kātiņiem un dilles 1 bazilika zariņš 3 ēdk augu vai olīveļļas
1.Sagatavo dārzeņus. Kabaci nomizo un sarīvē uz vidēji rupjas rīves. Pētersīļus, dilles un baziliku smalki sakapā. 2.Vāri zupu. Sarīvētos kabačus ieliec katliņā, pārlej ar pusglāzi ūdens, pievieno 3 ēdamkarotes eļļas. Vāri uz vidēja uguns 3 minūtes. Pievieno sasmalcinātos garšaugus un pienu. Kad piens uzvārījies, pievieno sāli pēc garšas un 2 ēdamkarotes pienā izšķīdinātus miltus. Pa reizei apmaisot vāri vēl 2 minūtes. 3.Pasniedz. Pasniedz karstu vai atdzesētu, pārkaisot ar sasmalcinātiem zaļumiem.
labi ka man compii viss saglabaac.:)) vari pavisam mierigi kraasaj pieriveet klaat us smalkaas riives burkaanus un vaariit kopaa ar kabachiem.:))
From: | divi_g |
Date: | September 17th, 2004 - 05:01 pm |
---|
| | | (Link) |
|
:DDD | |