VSK - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Vientuļo Siržu Klubs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| FotoAkcija ]

Re: Tant!!! Sep. 17th, 2004|06:07 pm

tante
Kabaču krēmzupa.
3 cilvēkiem
Gatavošanas laiks – 15 minūtes.

1 kg kabaču
2 glāzes piena
2 ēdk miltu
5-6 pētersīļi ar visiem kātiņiem un dilles
1 bazilika zariņš
3 ēdk augu vai olīveļļas


1.Sagatavo dārzeņus. Kabaci nomizo un sarīvē uz vidēji rupjas rīves. Pētersīļus, dilles un baziliku smalki sakapā.
2.Vāri zupu. Sarīvētos kabačus ieliec katliņā, pārlej ar pusglāzi ūdens, pievieno 3 ēdamkarotes eļļas. Vāri uz vidēja uguns 3 minūtes. Pievieno sasmalcinātos garšaugus un pienu. Kad piens uzvārījies, pievieno sāli pēc garšas un 2 ēdamkarotes pienā izšķīdinātus miltus. Pa reizei apmaisot vāri vēl 2 minūtes.
3.Pasniedz. Pasniedz karstu vai atdzesētu, pārkaisot ar sasmalcinātiem zaļumiem.


labi ka man compii viss saglabaac.:))
vari pavisam mierigi kraasaj pieriveet klaat us smalkaas riives burkaanus un vaariit kopaa ar kabachiem.:))
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.