VSK - Pūls [entries|archive|friends|userinfo]
Vientuļo Siržu Klubs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| FotoAkcija ]

Pūls [Sep. 17th, 2004|04:32 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
niigrie
[fedrs]
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]amalija
Date:September 17th, 2004 - 05:55 pm

Tant!!!

(Link)
Man ir kabacis, gribu biezzupu, nav naudas, lai nopirktu tavu žurnālu un atrastu recepti.
Nu, ko lai daru?
[User Picture]
From:[info]tante
Date:September 17th, 2004 - 06:07 pm

Re: Tant!!!

(Link)
Kabaču krēmzupa.
3 cilvēkiem
Gatavošanas laiks – 15 minūtes.

1 kg kabaču
2 glāzes piena
2 ēdk miltu
5-6 pētersīļi ar visiem kātiņiem un dilles
1 bazilika zariņš
3 ēdk augu vai olīveļļas


1.Sagatavo dārzeņus. Kabaci nomizo un sarīvē uz vidēji rupjas rīves. Pētersīļus, dilles un baziliku smalki sakapā.
2.Vāri zupu. Sarīvētos kabačus ieliec katliņā, pārlej ar pusglāzi ūdens, pievieno 3 ēdamkarotes eļļas. Vāri uz vidēja uguns 3 minūtes. Pievieno sasmalcinātos garšaugus un pienu. Kad piens uzvārījies, pievieno sāli pēc garšas un 2 ēdamkarotes pienā izšķīdinātus miltus. Pa reizei apmaisot vāri vēl 2 minūtes.
3.Pasniedz. Pasniedz karstu vai atdzesētu, pārkaisot ar sasmalcinātiem zaļumiem.


labi ka man compii viss saglabaac.:))
vari pavisam mierigi kraasaj pieriveet klaat us smalkaas riives burkaanus un vaariit kopaa ar kabachiem.:))