May. 23rd, 2020 @ 07:49 am (no subject)
About this Entry
[info]hedera:
[User Picture Icon]
From:[info]hedera
Date: May 24th, 2020 - 05:14 pm
(Permanent Link)
Maksimāli fiksētu visu arheoloģisko kontekstu, paņemtu visus iespējamos paraugus datēšanai no konteksta un visiem citiem slāņiem. Izsauktu papildspēkus - ģeologus, kas varētu pārbaudīt un apliecināt, vai slāņi ir netraucēti, papildus speciālistus pēc vajadzības - es domāju, ka pie tik dīvaina verķa uzrakšanas tiktu iesaistīti arī fiziķi. Utml. Respektīvi, pirms šāda atraduma publicēšans tiktu savākta max visa iespējamā informācija, jo te patiešām būtu kārtīgi jāpārliecinās, vai ir tā kā izskatās. Un, ja ir - tad publikācijas Nature, slava uz mūžu, visi ceļi vaļā uz lielajiem pētījumu grantiem, utt.
[User Picture Icon]
From:[info]ctulhu
Date: May 24th, 2020 - 05:21 pm
(Permanent Link)
/Un, ja ir - tad publikācijas Nature, slava uz mūžu, visi ceļi vaļā uz lielajiem pētījumu grantiem, utt. /

Vot šitas ir tas ko kategoriski nesaprot mūsu jaukie konspirologi.

Vara slava bagātība [jā tīri fiansiāla arī], autoritāte, cieņa - un no tā visa atteikties dēļ - kā?

Nē nu ja tev aiz muguras stāv anunnaku repts ar blasteru tad tu esi gūsteknis un nekas cits neatliek, bet emm arī tad es domāju atrastos uzņēmīga persona kas riskētu bet kļūtu par visu laiku lielāko varoni - citplanētiešu invāzijas atklājēju cilvēkiem :)
[User Picture Icon]
From:[info]mindbound
Date: May 24th, 2020 - 11:30 pm
(Permanent Link)
> Un, ja ir - tad publikācijas Nature, slava uz mūžu, visi ceļi vaļā uz lielajiem pētījumu grantiem, utt.

Precīzi šo es esmu vairākas reizes atbildējis cilvēkiem, kas mēģina manā lauciņā iedabūt, teiksim, ekstrasensoro uztveri vai, pieticīgāk, Penrouza-Hamerova stila eksotiku. Ja es kaut ko tādu atrastu un būtu pārliecinājies, ka tā nav datu vai to analīzes problēma, es nevis tam sēdētu virsū, bet to momentā nopublicētu un, ja tas izturētu pārbaudi, tas būtu gadsimta atklājums un es no pašreizējā trešā plāna pētnieciņa ar pāris publikācijām statusa momentā palēktos uz visiem iespējamajiem postamentiem, žurnālu vākiem un atslēgas prezentāciju spīkeru statusiem.
[User Picture Icon]
From:[info]gnidrologs
Date: May 24th, 2020 - 11:48 pm
(Permanent Link)
Sorī, bet mūsdienu akadēmija tā nestrādā. Tā ir daudz vairāk līdzīga padomju laiku aparatčiku un partijas nomenklatūras hierarhijai un attiecību stilam. Brīvomātāji not welcome un tiek samalti, pazemoti un kancelēti.
[User Picture Icon]
From:[info]ctulhu
Date: May 24th, 2020 - 11:56 pm
(Permanent Link)
Visā pasaulē vienādi? Aiz kāda pārbīļa? Pat ja kādā valstī būtu šāda nebrīva akadēmija, tak kaimiņvalsts akadēmiķi to momentā izmantotu un šamos salatu, pazemotu un kancelētu :D